IndexIndexIndexIndexIndex

Het Flex Concept

FlexChalet, een bijzonder concept……

Geen enkel bedrijf biedt het zelfde als FlexChalet. Dat kan ook niet want wij zijn uniek in onze opzet en formule. Zeven eigen chalets in 3 gebieden in Zwitserland. Totaal 220 bedden en meer dan 2500 gasten per jaar. En omdat wij de hele formule zelf uitvoeren, “van boeking bij ons kantoor in Den Haag tot het uitzwaaien bij het chalet in Zwitserland”, zijn wij verantwoordelijk voor het welslagen van de vakantie van al onze gasten.

Hoe ziet een vakantie voor onze gasten eruit?

Een gast die in een van onze chalets in Zwitserland verblijft, beleeft een unieke combinatie van vrijheid en verzorgd worden. Enerzijds bepalen onze gasten zelf of ze de hele dag de deur uitgaan of lekker in het chalet blijven luieren, hoe laat ze gaan lunchen en of ze ’s avonds uitgaan of juist vroeg naar bed. Ze kunnen de hele dag zelf hun drinken uit de koelkast pakken tegen winkelprijzen en zoveel koffie en thee drinken als ze zelf willen. Anderzijds genieten de gasten van de verzorging door onze Nederlandse chaletstaf die al de dagelijkse beslommeringen van de gasten uit handen neemt. ’s Ochtends verzorgt de chaletstaf een uitgebreid ontbijtbuffet, ze maken de kamers schoon van onze gasten, ’s middags verzorgen ze thee voor de gasten met een lekkernij die vaak uit eigen keuken komt en ’s avonds bereiden ze weer een heerlijk 3-gangendiner. De gast staat altijd voorop bij de chaletstaf en zo heerst er een comfortabele en informele sfeer in de chalets.

Jij kan als staflid deel uitmaken van ons team!
FlexChalet heeft een bijzondere formule waardoor het aantrekkelijk wordt om bij ons te werken omdat je een unieke ervaring zult beleven en de kans krijgt om veel te leren en jezelf te ontwikkelen. Het werk is uiterst afwisselend en je ontmoet veel verschillende mensen!

Nieuwsgierig geworden?

Lees de overige informatie op deze site eens goed door en kom erachter of werken
Bij FlexChalet misschien wel dé baan voor jou is!

 


Jouw Stage
Chalet Stage
Kantoor Stage
EisenSolliciteer